Kadotip! GAUSWHEEL Free style step

Iedereen kan het

Bij free stylen denk je al gauw aan gevaarlijke trucs en sprongen. CCTweewielers in winkelcentrum De Clomp in Zeist brengt daar met de GAUSWHEEL FREE STYLE STEP radicaal verandering in. Freestylen is voortaan fun en iedereen kan het!

Steppen maar dan anders
De Gauswheel is een gave, unieke freestyle step die geschikt is voor bijna alle leeftijden. Rijden op een Gauswheel is makkelijk te leren. Met je ene been blijf je op de Gauswheel staan en met je andere been maak je de stepbeweging. Door de extreem lage weerstand van het grote wiel blijf je lang doorrijden met de minste moeite. Het kleine wiel aan de voorkant zorgt ervoor dat je scherpe bochten kunt maken.

Overal te rijden
Omdat de GAUSWHEEL niet elektrisch wordt aangedreven, is het een legaal vervoermiddel voor op de openbare weg. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het hoverboard, ben je met de Gauswheel dus niet beperkt tot de oprit, tuin of binnenshuis. Step naar school, je werk of gewoon voor fun. Je mag met de Gauswheel op de stoep, het fietspad en de openbare weg (waar er geen trottoir of fietspad is).

Vijf varianten
CCTweewielers in winkelcentrum De Clomp in Zeist biedt de complete lijn aan voor prijzen van €179 voor het basismodel tot €439 voor de allerduurste uitvoering. Gemaakt van duurzame materialen die garant staan voor een lange levensduur is de Gauswheel bestand tegen een stootje. Met de goedheilig man en Kerst in het vooruitzicht wellicht een idee?