CCtweewielers blijft geopend

Beste klanten,

Tijdens de Coronacrisis zullen wij u zo lang mogelijk van dienst blijven met de service die u van ons gewend bent. Uiteraard volgen wij in onze winkel de richtlijnen en adviezen van de RIVM. Wij zullen de gepaste afstand van 1,5 meter hanteren en laten maximaal 3 klanten tegelijkertijd binnen in onze winkel. Daarnaast verzoeken wij u om uw fiets buiten te laten staan als u deze voor reparatie en/of onderhoud langsbrengt.

Wilt u een nieuwe fiets uitzoeken of willen uitproberen, dan is dit op afspraak mogelijk. Wij zorgen er dan voor dat de winkel gedurende 1 uur geheel tot uw beschikking staat, zo kunt u rustig private shoppen. Gedurende dit uur is de winkel gesloten voor anderen.

Wij hopen dat deze crisis snel onder controle is. Blijf vooral gezond!

 

Met vriendelijke groet,

 

Chris Camu

Post navigation

  1 comment for “CCtweewielers blijft geopend

 1. Loes Thomas
  juni 5, 2020 at 4:43 pm

  Hoi,

  Ik zou graag een afspraak willen maken voor het uitzoeken van een e-bike.
  Liefst in een weekend.
  graag hoor ik wat mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *