Over CCtweewielers

Als je al 22 jaar in het fietsenvak zit, veel plezier hebt aan het contact met mensen, en over de nodige vakkennis beschikt, ga je toch overwegen voor jezelf te beginnen. Dat is precies wat Chris Camu gedaan heeft!

In zijn winkel en werkplaats aan de Montaubanstraat in zeist, kunnen klanten terecht voor alle werkzaamheden aan fietsen en aan E-bikes van alle merken. Chris heeft een duidelijk beeld van wat hij wil met CCtweewielers. Een kleinschalig ouderwets bedrijf, maar met de kennis van een modern ambachtsman.

Reparaties
Met afspraak is uw fiets binnen 2 werkdagen gereed. Zonder afspraak duurt dit 5 werkdagen.

Halen en brengen
Als extra service wil CCtweewielers binnen een straal van ongeveer 15 kilometer fietsen ook nog bij de klant halen en brengen.

  13 comments for “Over CCtweewielers

 1. Piet V
  augustus 31, 2013 at 9:08 am

  Gisteren mijn nieuwe RIH e-bike bij CCtweewielers opgehaald. Super service.
  Alles keurig afgemonteerd en afgesteld. Het is naar mijn mening een van de weinige zaken in Zeist waar ze echte verstand van fietsen hebben. Chris kan je heel goed adviseren en weet er echt alles van. Je kan merken dat hij al heel wat jaren in het vak zit.
  Als je een nieuwe fiets koopt vind ik deskundig advies namelijk heel belangrijk.
  CCtweewielers scoort bij mij dus erg hoog.

  Piet V

 2. janssen h
  september 3, 2013 at 3:13 pm

  Gister lekker aan het fietsen met vrienden.en ja hoor lekke band met mijn e-bike.na rondvraag bij bewoners kom ik bij chris van cctweewielers terecht.is druk bezig maar maakt even tijd voor me,leg het probleem voor,zegt tegen ons even lekker te gaan zitten aan de tafel.haalt zelfs wat koffie voor ons en gaat de fiets repareren.super binnen een half uur kunnen we verder.super chris en erg bedank dat is service.

 3. Dick H
  september 9, 2013 at 1:40 pm

  Mijn vrouw en ik fietsen al weer bijna drie jaar op onze bij Chris aangeschafte elektrische RIH-fietsen. In het begin een enkel probleem met de elektrische bekabeling maar dat werd snel en vakkundig door Chris verholpen. Daarna geen problemen meer gehad met deze heerlijk rijdende fietsen (inmiddels ca. 2 x 13.000 km gereden). Dat houdt in dat we Chris eigenlijk alleen bezoeken voor de onderhoudsbeurten (snel ingepland en uitgevoerd) en het vernieuwen van banden.
  Kortom: een service-gerichte zaak waar je goed een nieuwe fiets kunt kopen en die daarna perfect onderhouden wordt.

  Dick H

 4. Jan en Liesbeth Veenendaal
  november 28, 2013 at 5:09 pm

  Sinds Chris Camu met CCtweewielers is begonnen zijn wij tevreden klanten.
  Onze vorige fietsen zijn altijd vakkundig onderhouden ondanks dat er met deze Gazelle fietsen van alles aan de hand was.
  Met onze RIH e.bikes hadden we geen betere keus kunnen maken,de storing in de softwere van de akku van een van de fietsen werd binnen enkele dagen opgelost, GEWOON EEN NIEUWE!
  Ze fietsen super.

  Jan Veenendaal

 5. MJ Nijenhuis
  februari 8, 2014 at 4:21 pm

  Chris van CC Tweewielers heeft onze electrische Sparta na behoorlijk veel onderzoek weer “aan de praat” gekregen! Zeer deskundig in reparatie én klantvriendelijk. Heeft nog duidelijk tijd voor z’n klanten. Deze fietshersteller kan ik zeker bij anderen aanbevelen.

 6. Willem & Hyacinthe Apeldoorn
  februari 23, 2014 at 6:57 pm

  Nadat we al jaren eerder onze fietsen bij Chris hadden gekocht, hebben we in december 2013 twee elektrische RIH E bikes aangeschaft. Inclusief Uebler fietsendrager. We hebben er nu een paar honderd Km mee gefietst, niets anders dan lof over deze fietsen. Na 45 Km te hebben gefietst, gaf het display aan, dat we nog 110 Km vooruit konden. Dit kunnen m.i. niet veel andere fietsen evenaren. Zelfs zonder ondersteuning fietsen deze fietsen niet zwaarder als een “gewone” fiets, zonder ondersteuning. Over Chris als vakman kan ik alleen maar zeggen: klantvriendelijk en een top mecanicien. Een man die nakomt wat hij zegt en klaar staat voor zijn klanten, in iedere situatie. Wij hebben v.w.b. de toekomst vertrouwen in Chris en in RIH!!!

 7. Peter Bakker
  maart 18, 2014 at 11:01 pm

  Daar sta je dan met je kapotte e-bike. 5 km van huis tussen Leersum en Doorn. Gelukkig kreeg ik telefonisch contact met Chris, en in een half uurtje stond hij voor mijn neus. De fiets werd opgeladen en ik werd keurig naar huis gebracht. Chris nam de defecte fiets mee, repareerde hem en gaf hem ook een servicebeurt. Na een week heb ik hem weer opgehaald en hij fietst geweldig. Beter als ooit tevoren. Chris bedankt voor de onvolprezen service en vakmanschap.
  Peter Bakker
  Amerongen

 8. hannie romijn
  mei 6, 2014 at 8:41 pm

  Na een ongezellige ervaring bij de fietswinkel om de hoek, was dit een verademing. Alle tijd en goede service.
  En mijn fiets rijdt weer als een zonnetje!
  Ik kom zeker terug!

 9. Rick
  maart 15, 2016 at 11:02 am

  Absolute aanrader!
  Een geweldige service, duidelijke en directe communicatie. Na een servicebeurt fietst m’n fiets weer als nieuw. Vergeleken met andere fietsenmakers in Zeist steekt deze met kop en schouders boven de rest uit in service, helderheid en kwaliteit. Als je in de buurt van Zeist woont is dit de fietsenmaker die je moet hebben!

 10. Wateler hans
  juli 24, 2016 at 1:11 pm

  Fijn zo,n vakman in onze buurt.Hoe kan ik een ophaal opdracht door geven , gaat dat per telefoon. Of E mail ,ook buiten de openings tijden.

 11. Joost
  juli 28, 2016 at 12:23 pm

  Stond vandaag voor een dichte deur omdat men op vakantie is. Erg jammer! Kwam lopend met een fiets. Als je een website hebt gebruik hem dan ook voor dit soort meldingen!

 12. cor.klaassen
  september 20, 2016 at 3:50 pm

  Wij hebben in sept.2015 Sparta E Bikes gekocht (2).Prima voorlichting en eveneens prima service.Chris heeft alle tijd voor je en je wordt bovendien zeer correct geholpen.

 13. camu@kpnmail.nl
  februari 1, 2017 at 8:56 pm

  merv,berkhof
  staan we afgelopen woensdag voor een gesloten duur ,vragen omstanders of hij altijd dicht is op woensdag of alleen vandaag.helaas altijd.maar net als we weg willen lopen gaat het rolluik open,de jongen (naam even vergeten)vraagt of hij ons kan helpen.we hebben een lekke band met de kinderwagen .haalt het wiel eraf en 10 min later gemaakt en wel.super service van deze jongen.hier blijft ik komen.hartelijk dank fietsenmaker

Comments are closed.